Rólunk - Veréb Kft Honlapja

Tartalomhoz ugrás
RÓLUNK
Tisztelt jövendő partnerünk!
 
 
Engedje meg, hogy cégünk tevékenységéről pár szóval tájékoztassuk.Célunk az építőipari vállalkozások részére bérlet vagy árusítás formájában a szerkezetépítési munkákhoz elfogadható áron jó minőségű
 
 
segédanyagokat,
 
kellékeket,
 
felszereléseket,
 
zsaluzatokat,
 
es állványokat
 
 
biztosítani.

 
Az általunk felkínált anyagok a német építőiparban bevált, kipróbált és általánosan használt importált termékek.
 
Az árusítás mellett kizárólagosan csak mi forgalmazzuk a modern, korszerű, gyors és könnyű zsaluzatokat. Zsaluanyagokat és gépeinket az árusítás mellett kedvező áron bérbe is adjuk, a szükséges zsaluzási terveket díjmentesen készítjük el, a bérleti díjakat napokra lebontva számítjuk fel, minimális bérleti idő nélkül.
 
Készleteinket és választékunkat folyamatosan növeljük, így jelentős mennyiségű, különböző rendszerű födém-, fal-, ill. pillérzsaluzatot tudunk biztosítani új, felújított vagy használt állapotban. Meglévő zsalurendszereik bővítéséhez, javításához szívesen vállaljuk kiegészítő elemek, héjak, alkatrészek biztosítását vagy a 76 különböző zsalurendszerhez alkalmazható számítógépes zsaluzási terv készítő EUROSCHAL ®program beszerzését.
 
Áruellátásunk folyamatosságát a Németországi beszállítóink garantálják és szükség esetén a raktári készletből hiányzó terméket pár napon belül pótolják.


 Ha szeretné megismerni az zsaluzatok előnyeit, vagy megismerni kívánja választékunkat, kérjük győződjön meg személyesen a Budapest X. Szállás u. 12 alatti telephelyünkön, vagy kérésére szívesen megküldjük részletes tájékoztatónkat is
Köller József
telephelyvezető
Veréb Lukas
Ügyvezetö
Zilling Christian
 zsalu és állvány bérbeadás és kellékanyag értékesítés
"... kérje ajánlatunkat ha versenyképes áron szeretne zsalu- vagy állványanyagot vásárolni, vagy bérelni..."
Tervezés
Tervek alapján elkészítünk önnek pontos zsalutervet illetve állványtervet
Kellékek
Felajánlunk önnek az összes kellékeket (raktárról) amit a szerkezetbe be kell építeni.
Kiszolgalás
Minden egy helyen...
TERMÉKEINK

ZSALURENDSZEREK

Bérletparkunkban a magyarországi piacon már régóta ismert és elfogadott fatartós födémrendszert és keretes falzsalukat használjuk…célunk hogy ezáltal minél egyszerűbb legyen az építkezésen lévő szakembereknek a zsaluzás ,ami természetesen így idő és költségmegtakarítást  jelenthet…


ÁLLVÁNYOK

Layher Blitz homlokzati állvánnyal biztonságban lehetünk az építkezésünkön. Mi azért választottuk bérletparkunkba, mert a cég sok éves tapasztalata és a biztos mérnöki, műszaki háttere számunkra is nagy segítséget nyújt a mindennapokban.


KELLÉKEK
…duzzadószalag, vízzáró Fradiflex lemez, szálbeton távtartók, környezetkímélő - biológiailag lebomló leválasztószer…  ezek mind elérhetőek nálunk !..a német MAX FRANK GmbH a szerkezetépítéshez szükséges kiegészítő termékeit 1962 óta gyártja és folyamatosan fejleszti.
© 2022 Veréb Kft
+36 1 261 43 61
+36 1 431 82 45 (fax)
info@verebkft.hu
Vissza a tartalomhoz